22 posts by 5 authors in: Forums > CMS Builder
Last Post: September 10, 2010   (RSS)

Re: [Donna] New Pages Error Code

HAHA..
my bad.
it looked different than what i put back there..
ok i got all the content working and showing up the way i need for now.

next question.
e.g. on my news page i have two items. The links show up as a string. can i change that to read as something else rather than the string of code?

By Donna - September 9, 2010

Yup. Just change the text in the link to whatever you'd like. :)

You'll have something like this:

<a href="<?php echo $record['_link'] ?>"><?php echo $record['_link'] ?></a>

This is just plain HTML, but with a bit of code that will tell CMS Builder what to use. So, to change the link text, just treat it like a regular link:

<a href="<?php echo $record['_link'] ?>">Read More</a>

...or whatever you want to add in there. :)
Donna

--
support@interactivetools.com

Re: [Donna] New Pages Error Code

perfecto!

next question.

there is an "email this page" link at the bottom of the pages. that's fine, but when i click on it the URL goes into the subject line, not the body of the email.

is there a way to change that?
oh and an FYI..the "Help" link out of my software goes to a "forbidden page" on your site.

http://www.interactivetools.com/docs/cmsbuilder/

By Jason - September 10, 2010

Hi,

Try formatting your link like this:
<A HREF="mailto:you@yourdomain.com?subject=Your Subject&body=Message for the body">you@yourdomain.com</a>

That way you can control what appears in the subject and what appears in the body.

I took a look at that url you posted and it doesn't come up as being forbidden. Please check the link and try again. Let me know if you keep having the same problem.

Hope this helps.
---------------------------------------------------
Jason Sauchuk - Project Manager
interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/

Re: [Jason] New Pages Error Code

i've done that with HTML however this link is showing up from CMS builder and i don't see any code for it in my page.

By Jason - September 10, 2010

Hi,

So it shows up in the wysiwyg editor but not when you output it to your page? Did you enter it in the HTML editor?

Let me know.

Thanks.
---------------------------------------------------
Jason Sauchuk - Project Manager
interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/

Re: [Jason] New Pages Error Code

i didn't enter it anywhere.

but after a second look i realize it's only on the detail pages or single pages, not the list pages.
so the code shows up on my index page which is a single page but not the news page.
hm..curious