recreate thumbnail error in version 1.27

4 posts by 2 authors in: Forums > CMS Builder
Last Post: April 2, 2009   (RSS)

By gkornbluth - April 1, 2009

Hi,

While trying to recreate thumbnails I received the following error message:

Error:
Notice: Undefined variable: tableNameWithoutPrefix in /hsphere/local/home/gkornblu/jkwebdesigns.com/cmsAdmin/lib/menus/database/actionHandler.php on line 136
done

I tried re-uploading the actionHandler.php but that didn't help and re-creating the upload fields.

Any thoughts?

Thanks,

Jerry Kornbluth
The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php

Re: [ross] recreate thumbnail error in version 1.27

By gkornbluth - April 1, 2009

Thanks Ross.

It worked perfectly.

So many details... So little time.

These two posts will quickly get lost below the fold.

How about a permanent thread on the forum for bugs and fixes that relate to specific versions?

Jerry
The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php

Re: [gkornbluth] recreate thumbnail error in version 1.27

By ross - April 2, 2009

Hi Jerry

Glad that got you going. We've thought about different threads for things like that but they would be difficult to maintain.

I always just use the search to find things I need. Even for this thread, I looked up the other one by doing a quick search on part of the error message.

:).
-----------------------------------------------------------
Cheers,
Ross Fairbairn - Consulting
consulting@interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
Template changes, advanced features, full integration, whatever you
need. Whether you need one hour or fifty, get it done fast with
Priority Consulting: http://www.interactivetools.com/consulting/