Displaying an image thumbnail in CMSB

13 posts by 3 authors in: Forums > CMS Builder
Last Post: September 24   (RSS)

By CommonSenseDesign - September 23

Is there a way to display a thumbnail in CMSB of an image that has been uploaded into the system? I don't mean on a live webpage, I mean see the pic within CMSB.

By gkornbluth - September 23

Where would you like to see this image in CMSB?

In a record list?

Jerry Kornbluth

The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php

By CommonSenseDesign - September 23

Hi, Jerry.

Sorry, I should have given a better explanation. I've attached a screen shot to show where I would like to see the thumbnail of the image that I've added to the system.

Thanks.

Attachments:

thumbnail.jpg 134K

By gkornbluth - September 23 - edited: September 23

If I'm understanding correctly, that should be pretty easy for a multi record section.

Go to Section Editors under the CMS Setup menu

Click on modify for the Banner Advertisement editor

Add your image field name (not the Field Label) followed by a comma in the ListPage Fields where you want to see the image thumbnail.

Save the details and you should see the thumbnail where you indicated in the attachment

Caveat: You'll only see one image. Either the single uploaded image or the first image if there are multiple images uploaded.

Hope that helps,

Jerry Kornbluth

The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php

By CommonSenseDesign - September 23

That's what I did before, but it doesn't seem to be working.

By gkornbluth - September 23 - edited: September 23

Double check the spelling of the field name, any underscores, extra spaces, and the comma.

What kind of image is this? (png, jpg, etc)?

Is thumbnail checked in the section's upload field editor?

If not, check the box and then re-create to the right of the size boxes

I'll mock something up here if that doesn't solve the issue

Jerry Kornbluth

The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php

By CommonSenseDesign - September 23

Hi, Jerry. Thanks for the advice. I hadn't clicked the thumbnail option, but I have now, and it still isn't showing up. The spelling and case both match.

By Damon - September 23

Hi,

If you send in the CMS Builder login details to support@interactivetools.com, I can help get this working.

Cheers,
Damon Edis - interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/

By CommonSenseDesign - September 23

Will do. Thanks, Damon.

By gkornbluth - September 23

did you click recreate?

Jerry Kornbluth

The first CMS Builder reference book is now available on-line!

Take advantage of a free 3 month trial subscription, only for CMSB users, at: http://www.thecmsbcookbook.com/trial.php