14 posts by 3 authors in: Forums > CMS Builder
Last Post: August 21, 2018   (RSS)

By KennyH - August 21, 2018

Ok that works good but, now I see another issue.

I have the Gallery Title, Gallery Date, and Gallery Category showing up great when you first get to the page. Then if you click on any of the pagination (previous/next) , those category/title fields disappear and the date sets to Wednesday, December 31, 1969


<?php echo $chs_galleriesRecord['category:label'] ?>

<?php echo htmlencode($chs_galleriesRecord['gallery_title']) ?>

<?php echo date("l, F d, Y", strtotime($chs_galleriesRecord['event_date'])) ?>

By daniel - August 21, 2018

Hi Kenny,

Can you try adding "'pageNum' => 1" to your top getRecords() call?

list($chs_galleriesRecords, $chs_galleriesMetaData) = getRecords(array(
'tableName' => 'chs_galleries',
'where' => whereRecordNumberInUrl(0),
'pageNum' => 1,
'loadUploads' => false,
'allowSearch' => false,
'limit' => '1',
));
 
If this does not help, can you tell me what CMSB version you are running?  

Thanks,

Daniel
PHP Programmer
interactivetools.com

By daniel - August 21, 2018

Hi Kenny,

You're correct - that URL is missing some info necessary to load the details page. Unfortunately, it's difficult for me to determine why that's happening on your page as I cannot duplicate the issue in my tests. I think the most expedient way to sort this out would be if I could have a look directly. Could you send the CMS login and FTP connection info for the site to support@interactivetools.com?

Thanks,

Daniel
PHP Programmer
interactivetools.com