6 posts by 2 authors in: Forums > CMS Builder: Plugins & Add-ons
Last Post: June 7, 2017   (RSS)

Hi,

When you enter an URL on the site that doesn't exist,
http://www.site.com/nopagehere
does the Permalinks Dispatcher 404 page come up?

If not, did you add the permalink htaccess code to the site root?

What versions of the following?
CMS Builder:
Permalink add on:
PHP:

Let me know. Thanks!

---------------------------------------------------
Cheers,
Damon Edis
interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/

yes the 404 works fine.

It was an older version i upgraded to v3.07

permalink version 1.07

PHP v5.5.38

Hi,

Can you send in a Support Request with your CMS Builder login and FTP details so we can take a closer look:
https://www.interactivetools.com/support/email_support_form.php?priority=free&message=forum-posts.php?Permalink-Plugin-80952

Thanks!

---------------------------------------------------
Cheers,
Damon Edis
interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/

checking in to see if we had any updates here. I submitted info via the form. Haven't heard back. thx

Hi,

Just an update that this issue has been resolved.

When adding custom permalinks into the Permalinks database, the Custom Source URL needs to include the full relative path including index.php if applicable.

---------------------------------------------------
Cheers,
Damon Edis
interactivetools.com

Hire me! Save time by getting our experts to help with your project.
http://www.interactivetools.com/consulting/