Login | Sign up | Toll-Free: 1-800-752-0455
 
 

Forum

 

Re: [terryally] Can't get my image to appear

Hi Terry,

Try something like this:

First, put your Row templatecell anywhere on the page, doesn't really matter -- it's not where your image will eventually show up. It should look like this:

<!-- templatecell : article.index203.Row -->
<img src="$file.thumbnailWebUrl$" height="152" width="203" class="index203">
<!-- /templatecell : article.index203.Row -->

(You can change that to src="$file.webUrl$" if you don't want to use the thumbnail.)

Then, where you want the image to appear, just add this:

$article.index203$

The templatecell defines what code should show up wherever you place the placeholder.

I hope this helps. :)
Donna

--
support@interactivetools.com

Re: [Donna] Can't get my image to appear

Hi Donna,

Thanks so much for your response and for explaining the templatecell principle to me.

I tried your solution and it didn't work. Maybe Artman does not like the term "index203" so I tried "image203" but the same dud result. The error response was:

[unknown placeholder $article.image203$]

So I added yet another field called image203filename in which I put the filename of image203 which I upload under "image203" and then inserted it:

<img src="$_uploadurl$1/$article.image203filename$" height="152" width="203" class="image203">

Even though this worked, any ideas as to why Artman is not parsing the [font "Verdana"]$article.index203$ ?

[font "Verdana"]Terry

Re: [terryally] Can't get my image to appear

Hi Terry,

Hmm, I'd have to take a look at your database options to see what the correct placeholder should be -- if you want, drop me an email and I can pop in and see what the right placeholder should be. :)

When it IS working, you won't want the "$_uploadurl$1" part -- only the "$file.thumbnailWebUrl$" is necessary, within the templatecell. The bit you've got will never parse correctly, that's not how the placeholder will work. However, if it's giving you an error on the placeholder itself, there's something else going on there that I can't quite see.
Donna

--
support@interactivetools.com

Re: [Donna] Can't get my image to appear

Hi Terry,

Try something like this:

First, put your Row templatecell anywhere on the page, doesn't really matter -- it's not where your image will eventually show up. It should look like this:

<!-- templatecell : article.index203.Row -->
<img src="$file.thumbnailWebUrl$" height="152" width="203" class="index203">
<!-- /templatecell : article.index203.Row -->

(You can change that to src="$file.webUrl$" if you don't want to use the thumbnail.)

Then, where you want the image to appear, just add this:

$article.index203$

The templatecell defines what code should show up wherever you place the placeholder.

I hope this helps. :)


Thanks
YourLocalSite® is a local website design company for small to medium businesses. We design and host websites for a small monthly fee and offer services above and beyond our competition and for a fraction of the costs.